[Resolved] Page errors with custom subdomain 2016-08-06T01:56:31+00:00

Build with IDX Broker Forums General Discussion Page errors with custom subdomain

  • Author
    Posts
  • Kayla Griffin
    Participant
    Post count: 2

    So, I hit 2 different page errors today after switching to custom subdomain on a clients account (depending on the page i was visiting) and ive never hit them before in my rather extensive experience with idxbroker integrations. They disappear when i switch back to the domain.idxbroker.com urls, but i really don’t like to make a clients site live with those. Wide open to fix it suggestions. I’m getting the errors on both the wrapped and unwrapped (?bare) versions of the pages. Its happening on a variety, but there is an example of each below:

    Example Page: http://search.nathanabbottteam.com/idx/featured?bare
    error: http://screencast.com/t/mOfTQyzDa

    Example page: http://search.nathanabbottteam.com/idx/search/advanced?bare
    error: http://screencast.com/t/f6O8W5Utu

    0 ratings, 0 votes0 ratings, 0 votes (0 rating, 0 votes, rated)
    You need to be a registered member to rate this post.
    Loading...
  • Antonio Ortega
    Keymaster
    Post count: 172

    I am not getting that error when I visit the pages. Maybe propagation time was needed?

    0 ratings, 0 votes0 ratings, 0 votes (0 rating, 0 votes, rated)
    You need to be a registered member to rate this post.
    Loading...
  • Kayla Griffin
    Participant
    Post count: 2

    Yeah, that was it. i thought i had posted that back here when i marked this as resolved. weird.

    0 ratings, 0 votes0 ratings, 0 votes (0 rating, 0 votes, rated)
    You need to be a registered member to rate this post.
    Loading...

You must be logged in to reply to this topic.